Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 14-05-2019 19:16:51
Vakantie & Reizen

2 x staangeld betalen op camping?

Als de recron voorwaarden van toepassing zijn, dan moet je voor het hele jaar betalen, ook al verkoop je in het seizoen de caravan. artikel 9 lid 6. tenzij de uitzondering van artikel 9 lid 7 van toepasssing is.
de koper sluit een nieuwe overeenkomst met de campinghouder en moet vanaf 1 juni betalen, artikel 3.

artikel 9: verkoop kampeermiddel 
6. bij beëindiging van de overeenkomst als gevolg van verkoop van het kampeermiddel blijft de recreant het jaargeld voor het lopende overeenkomstjaar of de overeengekomen contractperiode verschuldigd.
7. de recreant heeft recht op vermindering van het jaargeld dan wel restitutie van het te veel betaalde jaargeld voor het resterende deel van het overeenkomstjaar indien: a. ontruiming van de plaats vóór 1 juli van het lopende overeenkomstjaar plaatsheeft en b. een voor de ondernemer acceptabele vervangende recreant is gevonden en c. er geen gelijkwaardige plaats beschikbaar is op het terrein.
artikel 3: duur en afloop van de overeenkomst
1. de overeenkomst wordt gesloten voor de resterende duur van een overeenkomstjaar en het daaropvolgende overeenkomstjaar. 

https://www.molecaten.nl/molecaten/media/molecaten/voorwaarden%20pdf/recron-voorwaarden-vaste-staanplaatsen-per-1-maart-2016.pdf" target="_blank">https://www.molecaten.nl/molecaten/media/molecaten/voorwaarden%20pdf/recron-voorwaarden-vaste-staanplaatsen-per-1-maart-2016.pdf